Dodgebow is een variant van Paintbal, trefbal en handboogschieten met eigen spelregels. Men schiet hier niet met een geweer met verfkogels, maar met pijl en boog.

Paintbal geeft blauw plekken dit is met Dodgebow niet het geval.Wij gebruiken niet de platte foam dop zoals archery tag maar de ronde rubberen dop. Door deze rubberen dop voel je nog beter dat je dat je geraakt wordt maar het doen niet echt pijn .Dit maakt het juist ook aantrekkelijk voor kinderen. Iedere deelnemer krijgt als extra bescherrming een paintballmasker om alle risco s van blessures uit te sluiten.

Er zijn diverse spelvarianten.Een van de varianten is om alle tegenstanders van de tegenpartij binnen de afgesproken tijd uit te schakelen.

Dodgebow kan gespeeld worden op bijna elke lokatie.Bossen wordt niet echt aangeraden daar hier de pijlen makkelijk kwijt zijn te geraken.Een groot grasveld is ideaal, omdat men hier ook makkelijk de opblaasbare bunkers kan plaatsen. Bij regenachtig weer kan men ook uitwijken naar een sportzaal.

© 2014 - 2024 Feestjes Allerhand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel