Nieuw in ons assortiment sinds november 2022

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

Coin Pusher tafelmodel

€ 60,00 (inclusief btw)

Haal de kermis in huis, met deze coin pusher. Dit tafel model (70 x 38x40 cm)kan overal geplaatst worden en is een eyecatcher op ieder feestje.De neon verlicbting is regelbaar. Munten die in de zijkanten in een aparte laden kunnen dmv.  van een sleutel  aan de voorzijde eruit gehaald worden.

Bovenin bevinden zich 3 muntsleuven. Binnen in bevindt zich een muntenschuiver welke de munten naar voren schuift. Deelnemer probeert zoveel mogelijk muntjes en fiches te verzamelen.Ook is het mogelijk om er zelf kleine prijsje in te leggen, bijvoorbeeld  voor een kinderfeestje of om het spel spannender te maken.

Prijsjes zijn niet inbegrepen deze moet u zelf kopen  De prijsjes voor er in mogen niet breder zijn dan 4 cm en 7 cm lang omdat ze anders niet door het gat vallen.Op de foto hebben we een voorbeeld gedaan van prijsjes die u er eventueel in de prijzenkast kunt leggen.

De zijkanten kunt u opvullen met iet grotere speeltjes.

De moeilijkheidsgraad kan men zelf aanpassen door de voorste strip te verhogen of te verlagen.

Ophalen in Steyl. Borg 75 euro . Legitimatie verplicht. i.v.m andere activiteiten is bezorgen niet altijd mogelijk. Indien u het bezorgt wilt hebben neem dan eerst telefonisch contact met ons op. ( 06-54365544)

Kijk tevens ook op onze verhuurkalender of het product op de dag dat u wilt huren nog beschikbaar is

 

  

© 2014 - 2023 Feestjes Allerhand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel