Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Razorpit(Scheermes slijper/reininger)

€ 18,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 14 stuks

Razorpit de scheermesreiniger en slijper voor schone en scherpe scheermesjes

De Razorpit : Award winnaar in de FHM GROOMING AWARDS 2011

Op gebied  van je persoonlijke verzorging zijn scheermesjes misschien wel de grootste kostenpost.Iedere week je dure scheermesjes vervangen omdat het onaangenaam trekt, irritatie geef en bot aanvoelt? Met de Razorpit behoort dit probleem tot het verleden. Je reinigt namelijk telkens na het scheren op een eenvoudige manier je scheermesje en bespaard gauw zo'n 100 euro op jaarbasis aan scheerkosten.

Door uw scheermesje ( Werkt met ieder wegwerp scheermesje) in tegengestelde richting over de Razorpit te duwen, haal je eenvoudig ale vuiligheid van je scheermes.Dat uw scheermesje na enkele scheerbeurten niet meer lekker scheert wil niet zeggen dat de mesjes al bot zijn. In veel gevallen is je mesje niet bot, maar vol geslipt met dode huidcellen, zeep en haarresten. Ook blijven er na elke scheerbeurt microscopisch kleine deeltjes van de huid en huidvetten achter op de bladen, evenals kalk,en keratine.Dit zorgt ervoor dat de snede-het scherpe gedeelte van uw scheermesjes-al snel bot aanvoelen.

De Razorpit is een snelle scheermesreiniger die voor schone en scherpe scheermesjes zorgt . Je scheermestje scheert weer als nieuw, en gaan wel 6 x langer mee.

Dit is goed voor het milieu en goed voor uw portemonaie.

Hoe werkt het ?

De werkzame toplaag van de Razorpit is gemaakt van zeer stroef rubber dat dezelfde veerkracht heeft als de huid. Hierdoor komen de mesjes optimaal in aanraking met het gepatendeerde rubber opvlak met een unieke wrijvende werking om de mesjes te reinigen. Je volgende scheerbeurt ervaar je weer de scherpte en comfort van een nieuw scheermesje. De Razorpit is ontworpen in Denemarken.

Hoe te gebruiken

Stap 1: Spoel na gebruik je scheermes schoon onder de kraan, zodat de zeep met haarresten verwijderd zijn.

Stap 2 :  Spuit een beetje scheerschuim op het strijkopvlak van de Razorpit.

Stap 3 : Haal het mesje een keer of 4-5 vloeiend over het gepatenteerde rubber,tegen de scheerrichting in.

Stap 4: Spoel na gebruik de Razorpit en je scheermes schoon onder de kraan.

Verbluffende waren de test resultaten van de Deense uitvinders. Gemiddeld  scheerde de proefpersonen zich 85 keer voordat het mes vervangen moest worden. Het beste resultaat krijgt men als bovenstaande stappen volgt met een nieuw scheermesje.

 

 

 

© 2014 - 2021 Feestjes Allerhand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel