Vorige Artikel 6 van 11 Volgende

Mijn kind is jarig

Mijn kind is jarig.

Heb je kleine kinderen, sta je ieder jaar weer voor een dilemma. Wat zullen we dit jaar doen met het kinderfeestje. Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets leuks voor je kroost te bedenken. Was het vroeger nog een zwemfeestje of een speurtocht in het bos. Nu zijn de ideeën eindeloos en voor elk budget wat wilds. De voorpret begint al bij het zoeken naar een passende activiteit. Met name bij ouders die het leuk vinden om iets te organiseren. Zo sprak ik laatst ouders die bij mij lasergeweren gehuurd hadden. De vader vertelde hij had in 3D een plattegrond gemaakt en een route uitgestippeld in een bosrijk en heuvelachtig gebied van zo’n twee hectare. OP vier verschillende plekken zou hij zich in dit gebied verschansen. De jeugd moest hem proberen te vinden. Hij had zichzelf in camouflage kleding gestoken en een camouflagenet meegenomen. Hieronder zou hij zich met zijn laser gun verschuilen en in onbewaakte moment als de jeugd in de buurt was hun zo af te schieten, zonder dat ze in de gaten hadden waar hij zich verschuilde. Dolle pret voor zowel de vader als voor de kids die geschminkt in camouflagekleuren en in soldaten kleding het gebied afstruinden om de vader van de jarige te vinden.

Maar niet elke ouder houdt van organiseren en laten het liever over aan andere. Dat kan thuis in eigen vertrouwde omgeving zijn maar ook een feestje dat gehouden wordt op een andere locatie.

Kies je voor thuis dan kun je o.a. kiezen om iemand in te huren die de jeugd bezighoudt. Denk aan bijvoorbeeld een sprookjesprinses, wat vooral bij meiden heel erg populair is. Andere leuke activiteiten zijn: thema slaapfeestjes met tentjes, zeepjes, buttons of sieraden maken. Zo biedt feestjesallerhand nu ook suikerspinfeestjes met meer dan 30 suikerspinsmaken aan, in combinatie met een tijdelijk tattoo of een suikerspinfiguur.

Maar ook outdoor is er van alles te beleven denk aan voetbalfeestjes, dodgebow, bumperbal, zwemfeestje, speeltuin, koken, kinderboerderij, bioscoop, speelhal E-village waar kinderen diverse game-spellen kunnen doen voor een all-in prijs, wellnes feestje, ponyrijden, bowlen, midgetgolf enz.

Alleen de regen kan nog een spelbreker zijn bij buiten activiteiten, maar mocht je besluiten om laser guns te huren bij feestjesallerhand dan kun je kostenloos annuleren.

© 2014 - 2022 Feestjes Allerhand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel