Orgineel uit Amerika

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende

Gator Grip ECT 120A ( 7-19 mm )De enige originele uit Amerika

Artikelnummer: ETC-120A
€ 17,95 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Gator Grip - De originele gepatendeerde Universal Socket.

Gator-Grip® Universal socket is een ideale tool. Alles wat je ooit nodig zult hebben in de meeste situaties, nu verwerkt in slechts één gereedschap. Gator Grip past op moeren, bouten, haken en veel meer. Ideaal ook voor beschadigde, verroeste en gebroken moeren en bouten.

Gator Grip is de perfecte tool voor in huis, garage, auto, motor, boot, camping of waar dan ook.

FeestjesAllerhand verkoopt alleen de originele Gator-Grip®. Uw Gator-Grip zit verpakt in een blisterverpakking, voorzien van logo's en (engelstalige) beschrijving.

Bekijk de video presentatie van Gator-Grip® voor eventuele andere mogelijkheden!

Klik hier om het filmpje te bekijken.

Waarom de originele Gator Grip?

Er zijn meerdere aanbieders van soortegelijke producten, maar laat u niet misleiden. Een "Gator Grip" uit China is niet van dezelfde kwaliteit als onze originele Gator Grip uit Amerika. Wij garanderen dat u een originele Gator-Grip koopt van Endeavor USA.

Op de foto ziet u twee gator grips. De linker is de immitatie en de rechter de orginele.

De verschillen zijn: Bij de orginele liggen de pallen hoger en dus meer grip. De pallen van de orginele zijn mooi afgewerkt ,bij de immitatie zijn ze afgezaagd dus zwakker .

Metaal uit Amerika is sterker doordat ze het metaal  3x smelten alvorens het product gemaakt wordt waardoor de monocullen dichter opelkaar komen te zitten. De Chinese immitatie wordt maar 1x gesmolten.

Verder zijn de pallen in de binnenzijde van de orginele dikker dan de immitatie.De immitatie zijn hierdoor snel stuk .De orginele gator grip kan een kracht aan van 135 Newton.

Gator grip het perfecte gereedschap voor elke klusser

© 2014 - 2021 Feestjes Allerhand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel